Kostrådgivning

Vi kan alla påverka vår hälsa genom att se över våra kostvanor!

Det vi äter och dricker har stor betydelse för hur vi mår och det är ett viktigt ansvar som vi har fått att ta hand om kroppen och ge den rätt mängd och sorts bränsle. Ibland känner vi hur vi är fulla av energi och vitalitet och andra gånger känner vi oss trötta och nedstämda utan att förstå varför det är så olika. Svaret kan ligga i vad vi har ätit och druckit  och det är en god ide att göra en kostregistrering för att se över dina matvanor. Får du i dig tillräckligt med näringsämnen för att orka hålla igång som du gör? Är det något du bör ändra eller bli uppmärksam på?

Målet är att få dig att må bra så bra som möjligt med goda kostvanor och med medvetet ätande. Det är du värd!

Specialerbjudande under januari och februari 2017!

4 dagars kostregistrering, du skriver upp allt du äter och dricker under dessa dagar och skickar det till mig. Ange också din vikt, längd och ålder.

Jag registrerar allt (det tar ca 1½ h) och gör en utvärdering i kostrådgivarprogrammet Nutrition Data och vi träffas därefter vid bestämd tid under ca 1 ½ timme för att gå igenom resultatet och för en kompletterande zonterapibehandling, och det blir ungefär halva tiden samtal och andra hälften behandling.

Pris för paketet: 1 200 kr ( ordinarie pris 1 400 kr)

Varmt välkommen!

Kajsa Busch, Kostrådgivare

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>