Reconnective healing

Vad är Reconnective healing?

Reconnective Healing är en unik healingmetod som kan ge dig läkande på många olika plan. Healingen arbetar på en högre frekvens och de flesta vittnar om en starkare känsla mot vad de tidigare upplevt under andra healingsessioner.  Healingen ger ibland en direkt, märkbar förbättring och ibland upptäcker du inte förrän efter flera veckor att något fantastiskt skett. Energin arbetar länge efter sessionen. De allra flesta upplever att livet känns ljusare och lättare och känner större tillit till att allt är som det ska vara

 

Historia…

Denna form av healing är en process som upprättar förbindelsen mellan oss och universum och därmed låter healing komma till stånd. Det är en ny, starkare frekvens av healing som startats av dr Eric Pearl som framgångsrikt drev en kiropraktor praktik när han 1993 började få tillgång till denna nya form av energifrekvens. Hans patienter rapporterade att de kunde känna hans händer innan han rörde vid dem. Patienterna började uppnå healing på olika plan: fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt.

“Om du har tur kommer healingen i precis den form du förväntat dig. Om du har riktig tur kommer den i en form som du inte ens kunnat drömma om – en form som Universum tänkt ut speciellt för dig”

Eric Pearl


Effekter av healingen… 

Reconnective healing är stressreducerande, ger en djup avslappning och startar kroppens självläkande egenskaper.Det är individuellt hur mycket du känner och upplever under en session. Du behöver inte uppleva något speciellt, utan behöver bara ha ett öppet sinne för möjligheten att healing fungerar. För en del är healingen en stilla stund med djup vila och avslappning, för andra kan den vara lite mer omvälvande.

Dessa ofta påtagliga och förnimbara energier sätts igång redan i början av behandlingen, och de fortsätter att arbeta med dig även långt efter det att din behandling är avslutad.

 

För frågor, funderingar eller tidsbokning…

Varmt välkommen att kontakta

Petra Ekman