Gott Nytt År 2018!

Vi på Rygg-Raden hälsar er välkomna till ett nytt fräscht år som är fullt av möjligheter!

Vill du hjälpa din kropp att få de bästa förutsättningar att självläka så är du varmt välkommen att boka tid hos någon av oss terapeuter för att få en alternativmedicinsk behandling som är lämplig för just dina problem.

Våra behandlingar syftar till att lösa upp olika knutar och obalanser i kroppen så att energi kan flöda fritt och ger kroppen bästa möjligheten för återhämtning och läkning.

Kom ihåg…

…Liten nyckel kan öppna stor dörr!

Nu kan vi erbjuda Dig Kostrådgivning!

Specialerbjudande under januari och februari 2017!

4 dagars kostregistrering, du skriver upp allt du äter och dricker under dessa dagar och skickar det till mig. Ange också din vikt, längd och ålder.

Jag registrerar allt (det tar ca 1½ h) och gör en utvärdering i kostrådgivarprogrammet Nutrition Data och vi träffas därefter vid bestämd tid under ca 1 ½ timme för att gå igenom resultatet och för en kompletterande zonterapibehandling, och det blir ungefär halva tiden samtal och andra hälften behandling.

Pris för paketet: 1 200 kr ( ordinarie pris 1 400 kr)

Varmt välkommen!

Kajsa Busch, Kostrådgivare

Nyheter på Rygg-Raden i höst!

Hoppas ni alla haft/ har en skön sommar och haft möjlighet till lite ledighet med många, lata och soliga dagar! Nu ska vi ladda våra batterier och rusta oss inför den härliga och mysiga hösten och vintern som närmar sig.

Vi på Rygg-Raden har glädjen att välkomna en ny terapeut som kommer att vara hos oss i höst på onsdagar fr o m 1 september!

Välkommen…

Pernilla Qvarfordh, Vindhaga Akupunktur och Hälsa

Läs mer nedan om Pernilla och hennes spännande behandlingsformer som hon erbjuder!

Lycka Till Pernilla och Varmt välkommen till oss på Rygg-Raden!